| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
druid
Użytkownik

|
|
| Philip napisał(a): | | To dawaj, bo szczególnie 7 i 8 można uznać za klasyczne, a i w następnych trafiają sie perełki (Imnaginationland w 11 chociażby). |
Dla mnie caly 11 jest super, nie wiem czy nie najlepszy w ogole. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Delin Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| Philip napisał(a): | | Shame on You, proponuję nadrobić zaległości, bo jeszcze wiele genialnych rzeczy przed Tobą, włączając w to nagrodzony Emmy epizod "Make war not Warcraft". Albo Manbearpig chociażby. |
Ja bym do tego dodał
Woodland Critter Christmas z 8 sezonu. Ten odcinek jest mega popierniczony _________________ Żyjemy dla Śląska!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jagiellon Ostrzeżenia : 2 Użytkownik

|
|
| Delin napisał(a): | | Philip napisał(a): | | Shame on You, proponuję nadrobić zaległości, bo jeszcze wiele genialnych rzeczy przed Tobą, włączając w to nagrodzony Emmy epizod "Make war not Warcraft". Albo Manbearpig chociażby. |
Ja bym do tego dodał
Woodland Critter Christmas z 8 sezonu. Ten odcinek jest mega popierniczony  |
Nieprzecietny jest tez ''Good times with weapons'' _________________ ''aut bibat, aut abeat'' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
frutos Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
Przedchwilą oglądałem koniec warcrafta beka _________________ I got Two word For' ya
Suck' It!!
Newww Yooorrrkkkk, I'm becomin' where dreams are made of
These streets will make you feel brand new
Big lights will inspire you
Let's hear it for New York, New York,
Società sportiva calcio Napoli |
|
| Powrót do góry |
|
 |
hh
Użytkownik

|
|
W jakie dni i o której na MTV puszczają SP? _________________ ŻÓŁTO NIEBIESCY |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vercetti
Użytkownik

|
|
| Nie wiem czy lecą tylko w czwartki, ale wiem, że wczoraj od 22 były dwa odcinki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kruchy
Użytkownik

|
|
Można gdzieś to w necie oglądnąć bez ściągania na dysk ? _________________ Śląsk jest zielony, biały i czerwony! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Machos
Użytkownik

|
|
http://www.milanos.pl/south-park.php?id=sp
Tutaj trochę tego jest .
Pozdrawiam _________________ ARSENAL!!!
Turów Zgorzelec |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wojtaz
Użytkownik

|
|
| kruchy napisał(a): | | Można gdzieś to w necie oglądnąć bez ściągania na dysk ? |
Choćby na oficjalnej stronie South Park:
http://www.southparkstudios.com/
Lub:
http://allsp.com _________________ podpisu też nie mam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kruchy
Użytkownik

|
|
| Wojtaz napisał(a): | | http://allsp.com |
Nie działa mi ta strona.
Mi tak bardziej chodzi, żęby oglądać z napisami.
Jak nie da rady bez ściągania to w ostateczności ściągnę na kompa tylko żeby napisy były.
A i zależy mi, żeby te odcinki były poukładane po kolei, tak jak w sezonach. _________________ Śląsk jest zielony, biały i czerwony! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
druid
Użytkownik

|
|
| kruchy napisał(a): | Mi tak bardziej chodzi, żęby oglądać z napisami.
Jak nie da rady bez ściągania to w ostateczności ściągnę na kompa tylko żeby napisy były. Wink
A i zależy mi, żeby te odcinki były poukładane po kolei, tak jak w sezonach. |
moze piwko i lezak? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kruchy
Użytkownik

|
|
| Cytat: | | moze piwko i lezak? |
A dlaczego nie ? ;>
Nie no, pieprzyć te poukładania tych odcinków, po prostu chciałbym pare byle jakich oglądnąć z napisami. _________________ Śląsk jest zielony, biały i czerwony! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
R6 Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
Ahhahahhahahihiha. W zasadzie tyle można by napisać o "Make Love Not Warcraft". Genialny odcinek, na pewno w czołowej piątce całego serialu. Ta przesadzona dramaturgia, czy dialogi twórców World of Warcraft (- "I don't have a WoW account, do you?" - "No, I have a life") wymiatały całkowicie.
Z dziesiątego sezonu bardzo podobała mi się też pierwsza część "Cartoon Wars". Ogólnie mimo że jestem już po dziesiątym sezonie, serial nie zwalnia z tempa i utrzymuje wysoki poziom. _________________ JESZCZE NOWSZY (4 czerwca '08 r.) skoroszyt Excela liczący wyniki typera za prowadzących: http://rapidshare.com/files/120004964/typ.blinf.7.rar |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Machos
Użytkownik

|
|
| kruchy napisał(a): | | Cytat: | | moze piwko i lezak? |
A dlaczego nie ? ;>
Nie no, pieprzyć te poukładania tych odcinków, po prostu chciałbym pare byle jakich oglądnąć z napisami.  |
[url]peb.pl/seriale/150014-polaczone-south-park-miasteczko-south-park-13.html[/url]
Ja stąd zacząłem ściągać, koleś o nicku dawidpl, ma po kolei wrzucone, polecam bo mi polecił to Philip .
Turów Zgorzelec |
|
| Powrót do góry |
|
 |
oranje
Użytkownik

|
|
| Zmarł Isaac Hayes, aktor, który przez wiele sezonów podkładał głos Chefowi w South Park. [*] |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| oranje napisał(a): | | Zmarł Isaac Hayes, aktor, który przez wiele sezonów podkładał głos Chefowi w South Park. [*] |
W sumie straciłem do niego szacunek gdy dowiedziałem się, że zrezygnował on z podkładania głosu Chefowi po odcinku wyśmiewającym Scjentologię (Hayes był scjentologiem), podczas gdy wcześniejsze odcinki wyśmiewające chrześcijaństwo, mormonów, ateizm itd. mu pasowały. _________________ JESZCZE NOWSZY (4 czerwca '08 r.) skoroszyt Excela liczący wyniki typera za prowadzących: http://rapidshare.com/files/120004964/typ.blinf.7.rar |
|
| Powrót do góry |
|
 |
oranje
Użytkownik

|
|
Jeszcze tylko 1 godzina 11 minut 22 sekundy do premiery odcinka 12x08 China Probrem. C'mon, C'mon nawiązując do Cartmana i jego zachowania w odcinku Go God Go, gdy nie mógł doczekać się premiery Nintendo Wii |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| oranje napisał(a): | Jeszcze tylko 1 godzina 11 minut 22 sekundy do premiery odcinka 12x08 China Probrem. C'mon, C'mon nawiązując do Cartmana i jego zachowania w odcinku Go God Go, gdy nie mógł doczekać się premiery Nintendo Wii  |
Zmartwię Cię, ale jeszcze 7 godzin i 1 minuta. Bo owszem, premiera o godz. 22:00, ale czasu amerykańskiego. _________________ JESZCZE NOWSZY (4 czerwca '08 r.) skoroszyt Excela liczący wyniki typera za prowadzących: http://rapidshare.com/files/120004964/typ.blinf.7.rar |
|
| Powrót do góry |
|
 |
oranje
Użytkownik

|
|
Ej to coś nie tak u mnie z kompem. U mnie na South Park studios na liczniku już są tylko 42 minuty do premiery odcinka. Chyba coś Chińczycy w tym mieszali palce |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
No, obejrzałem nowy odcinek. Generalnie, South Park to South Park, ale poziom trochę niższy, niż zwykle. Choć pośmiać się można. Jednak sam scenariusz trochę taki pisany na siłę. _________________ JESZCZE NOWSZY (4 czerwca '08 r.) skoroszyt Excela liczący wyniki typera za prowadzących: http://rapidshare.com/files/120004964/typ.blinf.7.rar |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Addy
Użytkownik

|
|
powiedzialbym nawet: bardzo na sile... obecnie nie ma co liczyc na wiecej niz jeden-gora dwa dobre odcinki na serie siedmiu _________________ sir Joshua Reynolds: „Nie ma takiego poświęcenia, na jakie człowiek się nie zdobędzie, by tylko uniknąć wyczerpującego wysiłku myślenia”.
Anthony Soprano: „Try to remember the times that were good”.
PSYCHOLOG W FUTBOLU. Masz swoje zdanie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
oranje
Użytkownik

|
|
Odcinek całkiem, całkiem Oczywiście Cartman najlepszy w tym odcinku. Rozwaliło mnie stwierdzenia Erica, że wolałby być Chinolem, niż facetem strzelającym w faje |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
I kolejny odcinek dość słaby, choć scena z Cartmanem wymiotującym swoją bieliznę wymiata ponad wszystko. ;p Ale np. zakończenie totalnie spartolone, akcja jakoś w chuj jednostajna i w ogóle, najsłabszy sezon jak na razie. _________________ JESZCZE NOWSZY (4 czerwca '08 r.) skoroszyt Excela liczący wyniki typera za prowadzących: http://rapidshare.com/files/120004964/typ.blinf.7.rar |
|
| Powrót do góry |
|
 |
oranje
Użytkownik

|
|
| R6 napisał(a): | | I kolejny odcinek dość słaby, choć scena z Cartmanem wymiotującym swoją bieliznę wymiata ponad wszystko |
No, scena wymiata. Albo jak się wypróżnił na biurko Garrisona, żeby nie walczyć z Wendy
Co do odcinka 12x10. Całkiem, całkiem. Najlepszy oczywiście Cartman, który na zrzędzenia Craiga, że go wciągnęli do tego peruwiańskiego zespołu, wyleciał z tekstem: "Z tym gościem się nie da gadać" Szkoda tylko, że Butters się w tym odcinku nie pojawił |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Philip
Użytkownik

|
|
Topik spadł prawie na trzecią stronę, więc można podbić.
Zastrzeżenia do tej serii pozostają niezmienne - jakoś tak na siłę, bez wielkiego błysku, ale ostatnie dwa odcinki dają pewne powody do optymizmu, szczególnie 12x12, mimo że sam pomysł uznaję za wyjątkowo przekombinowany, a puenta była przewidywalna, to jednak dwie sceny, Arka i pobudka taty Stana (btw. Randy to w ogóle przerąbane ma, w większości odcinków w których odgrywa istotną ro.lę dostaje porządnie w dupsko), są mocne, szczególnie ta druga, która w kilkanaście sekund odsłania całą prawdę o polityce i politykach.
Cartman pojawił się w odcinku na moment, ale patent... boski, Eryczek to zdecydowanie najlepsza postać w tym serialu. _________________ Nie ma mnie tu już raczej.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
oranje
Użytkownik

|
|
Odcinki 12x11 i 12x12 jednymi z lepszych z tej serii. W 12x11 dobre były te świnko-tyranozaurusy i inne świnko-rzeczy
W 12x12 Randy wymiata. Najlepsza scena, jak wziął z ludźmi przewrócił samochód oficera Barbrady'ego i krzyczał Yes, we can
| Philip napisał(a): | | Cartman pojawił się w odcinku na moment, ale patent... boski, Eryczek to zdecydowanie najlepsza postać w tym serialu. |
No, Cartman wiadomo zajebiście. "chcecie kupić telewizory" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
oranje
Użytkownik

|
|
No i skończył się dwunasty sezon. Odcinek 12x13 potępiający manię na High School Musical i inne pierdoły dobry. Ostatni 12x14 z Buttersem, który wstąpił do tych wampiro-ciot taki średni.
W ogóle dla mnie dwunasty sezon najsłabszy ze wszystkich. Najlepszy odcinek zdecydowanie Over Logging, dobry był też ten dwuodcinkowy Pandemic i About Last Night jak Randy śpiewał zamiast Mandy Obama
Kolejny 13 sezon South Park dopiero w marcu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Philip
Użytkownik

|
|
| oranje napisał(a): | | No i skończył się dwunasty sezon. Odcinek 12x13 potępiający manię na High School Musical i inne pierdoły dobry. Ostatni 12x14 z Buttersem, który wstąpił do tych wampiro-ciot taki średni. |
Oba na przyzwoitym poziomie, ten drugi głównie dzięki postaci Buttersa, którego uwielbiam.
| oranje napisał(a): | | W ogóle dla mnie dwunasty sezon najsłabszy ze wszystkich. Najlepszy odcinek zdecydowanie Over Logging, dobry był też ten dwuodcinkowy Pandemic i About Last Night jak Randy śpiewał zamiast Mandy Obama |
Także mi te cztery odcinki podobały się najbardziej, "Over logging" był jedynym udanym w fatalnej pierwszej części sezonu zresztą, druga trochę lepsza, ale niestety sezon baaardzo przeciętny, zdecydowanie najsłabszy, o ile w 11 mieliśmy pod koniec perełkę "Imaginationland", to tym razem obyło się bez czegoś naprawdę wyjątkowego.
| oranje napisał(a): | | Kolejny 13 sezon South Park dopiero w marcu |
Oby Matt i Trey przez tych kilka miesięcy mieli mnóstwo świeżych, dobrych pomysłów, bo w innym przypadku serial powoli będzie zjadał swój ogon i zmierzał do nieuchronnego końca, czego mogę nie przeżyć...
A w ramach rekompensaty od poniedziałku zaczynam od nowa oglądać wszystkie odcinki, mimo że pierwsze 5 sezonów znam praktycznie na pamięć. _________________ Nie ma mnie tu już raczej.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
oranje
Użytkownik

|
|
Obejrzałem sobie właśnie chyba po raz trzeci jeden z najlepszych odcinków zajebistego trzeciego sezonu- 3x06 Sexual Harassment Panda. Dobra jest ta piosenka pandy, no i kultowy motyw w wiadomościach- reprezentantem wszystkich jest Gerald Broflovski, wszystkich innych reprezentuje.... Gerald Broflovski |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kapitan Bomba
Użytkownik

|
|
| Oj ten odcinek o którym pisze oranje był na prawdę dobry. Zajebisty był tez ten (nie pamiętam która seria, odcinek ani tytuł jaki) co klasa Cartmana pojechała na Kostarykę. Rozwaliło mnie jak Cartman się kłócił z przewodniczką, no i ten Kostarykański prezydent. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Codino
Moderator

|
|
| Kapitan Bomba napisał(a): | | Oj ten odcinek o którym pisze oranje był na prawdę dobry. Zajebisty był tez ten (nie pamiętam która seria, odcinek ani tytuł jaki) co klasa Cartmana pojechała na Kostarykę. Rozwaliło mnie jak Cartman się kłócił z przewodniczką, no i ten Kostarykański prezydent. |
To "Rainforest Schmainforest" z trzeciego sezonu. Głos opiekunki podkłada Jennifer Aniston.
Ja chyba nie mam ulubionego odcinka. Pierwsze sezony rozkładają, ale w późniejszych są takie perły jak "Kenny Dies", "Scott Tenorman Must Die", czy "Good Times With Weapons". Ogólnie serial w pytę. _________________ Polska nie powinna naśladować bogatych krajów zachodnich, bo nie jest bogatym krajem zachodnim. Polska powinna naśladować rozwiązania, które kraje zachodnie stosowały, gdy były tak biedne, jak Polska.
M. Friedman |
|
| Powrót do góry |
|
 |
oranje
Użytkownik

|
|
| Codino napisał(a): | | Scott Tenorman Must Die |
Cartman w tym odcinku przeszedł samego siebie. Ten odcinek byłby w moim Top 30
| Codino napisał(a): | | Good Times With Weapons |
Żal mi było Buttersa, jak tym shurikenem w oko dostał Jak później go jeszcze te psy obsikały, ehh ten Butters |
|
| Powrót do góry |
|
 |
oranje
Użytkownik

|
|
Jakby ktoś nie wiedział, to 13 sezon South Park startuje 11 marca. Mam nadzieję, że będzie dużo lepszy od średniego 12. Liczę na polewkę z Obamy, tych wszystkich pseudogwiazdek. Szkoda, że Trey i Matt nie wiedzą, co się dzieje w Polsce. Tematów do SP byłoby mnóstwo- prezdent i jego Borubar, korupcja w polskiej piłce, Doda, Feel i to całe badziewie. Całą serię można by zrobić nawet |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MSP
Użytkownik

Dołączył: 02 Lip 2007 Posty: 853 Skąd: u Irlandczyków Polacy??
|
|
| oranje napisał(a): | | Tematów do SP byłoby mnóstwo prezdent i jego Borubar, korupcja w polskiej piłce, Doda, Feel i to całe badziewie. |
Ostatnio Kazio i Isabel, były premier i jego kot.
A tak nawiasem chciałbym usłyszeć jak Kyle, Stan, albo Kenny mówią do Cartmana
"Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
oranje
Użytkownik

|
|
W pierwszym odcinku 13 serii będzie polewka z Jonas Brothers. Spełniona została moja prośba
| oranje napisał(a): | | Liczę na polewkę z tych wszystkich pseudogwiazdek | |
|
| Powrót do góry |
|
 |
oranje
Użytkownik

|
|
Ładnie styrali Myszkę Miki, Disneya i tych Jonas Brothers Świetne otwarcie nowego sezonu. Najlepsze było jak Myszka Miki wpierdo*iła tym Brothers, mocna też scenka, jak Cartman i reszta opowiadają Kenny'emu, że jego laska robiła loda innemu kolesiowi, a Kenny podskakuje z radości W ogóle zajebisty odcinek.
Rada na przyszłość- nie wkurw*ać Myszki Miki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Korner
Użytkownik

|
|
| Wg mnie z kolei odcinek nudny. Jakby na siłę robiony. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
snape Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| bardzo fajny odcienke na otwarcie nowego sezonu:) Wg mnei najlepszy odcinek wszechczasów to ten, w któym obrzucili dom nauczycielki papierem do pupy;P no i ta muza z ojca chrzentego na jeziorze i głos chłopaczka w celi z hannibala:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
eMeFCe
Administrator

Dołączył: 29 Kwi 2004 Posty: 5202 Skąd: Poznań-Łazarz (tam gdzie zawita Euro 2012)
|
|
Po słabym pierwszym odcinku sezonu wreszcie doczekaliśmy się jakiegoś dobrego. Mam nadzieję, ze serial się teraz rozkręci. "The Coon" czyli polewka z filmów o superbohaterach jak zwykle ukazuje Cartmana jako samolubnego i okrutnego typa, czyli tak jak być powinno. No i mój ulubieniec Butters/Profesor Chaos trzyma poziom. W ogóle moje dwie ulubione charaktery z SP to Butters właśnie i Randy Marsh. _________________ "Janey pyta czy opuszczę ją teraz, gdy jestem tak potężny jak Bóg. Mówię jej, że nie sądzę by Bóg istniał, ale jeśli istnieje to ja nie jestem do niego podobny" Dr Manhattan |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Machos
Użytkownik

|
|
Zgadza się, drugi odcinek dużo lepszy od tego, który rozpoczynał nowy sezon. Butters bardzo mi się podobał. Cartman taki jak zwykle. Odcinek o superbohaterach to był w ogóle fajny pomysł. Mam nadzieje, że serial nabierze teraz rozpędu.
Turów Zgorzelec |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|